Medicínska mikropigmentácia PRSNÉ AREOLY - ODBORNÝ SEMINÁR

Dátum konania: .................... 2022 od 9,00h
Miesto: Skalica, Gorkého 11/5
Cena: 250 eur

Pozývame Vás na odborný seminár venovaný téme Medicínska mikropigmentácia pri korekcii / rekonštrukcii prsných dvorcov AREOLA, ktorý sa koná 9. septembra 2021!

Seminár je určený pre profesionálov, ktorí vykonávajú permanentný make up. Povedie ho akreditovaná školiteľka Helena Malíková s 25 ročnou praxou v oblasti mikropigmentácie. Ukážky exkluzívne na živom modely!

Počet miest je obmedzený, preto si rezervujte čo najskôr miesto na seminári cez email: info@pronails.sk alebo na telefónnom čísle 0903 420 914. 

TEŠÍME SA NA VÁS!   
 
Bližšie informácie a rezervácia miesta na tel. č.: 0903 420 914.

Helena Malíková - špecialistka na mikropigmentáciu - uznávaná odborníčka aktívne vykonáva mikropigmentáciu a permanentný make-up ako jedna z prvých na Slovensku už od roku 1995. Špecializuje sa na estetickú, korektívnu i medicínsku mikropigmentáciu. Pôvodnou profesiou zdravotná sestra a pedagóg na Strednej zdravotníckej škole kladie nekompromisný dôraz na hygienu a bezpečnosť pri práci s pokožkou a pracuje s tým najkvalitnejším materiálom. Absolvovala veľa odborných školení a jej rukami prešlo tisíc spokojných klientov. Od roku 2003 pôsobí tiež ako lektor akreditovaných rekvalifikačných kurzov MŠ SR v odbore mikropigmentácia. Jej bohaté skúsenosti z medicíny, kozmetiky, farebnej typológie a takmer 25-ročná prax v oblasti mikropigmentácie spojené s výnimočným citom pre detail sú garanciou  profesionálneho výkonu s perfektným výsledkom.